Saltex Sportssystemer

Saltex er en ledende produsent og leverandører av kunstgress for fotball og andre utearealer og vi har tilpassede løsninger for et hvert behov. Saltex er Nordens eneste kunstgressprodusent med fabrikk i Finland. Dette betyr at vi tilvirker gresset i det nordiske klimaet det er beregnet for.

Saltex

 

Saltex er en ledende produsent og leverandører av kunstgress for fotball og andre utearealer og vi har tilpassede løsninger for et hvert behov. Saltex er Nordens eneste kunstgressprodusent med fabrikk i Finland. Dette betyr at vi tilvirker gresset i det nordiske klimaet det er beregnet for.

Saltex har egne installatører og servicefolk med stor erfaring og kompetanse. Vi er Nordens største leverandør av kunstgress. I tillegg er vi en totalleverandør av idrettsanlegg som bl.a. friidrettsdekker, haller, garderobebygg, tribuner, fotballmål og øvrig utstyr.

Saltex er en miljøvennlig produsent og kunstgresset med PU-backing er 100% miljøvennlig og kan resirkuleres etter at det er utslitt. Vi har både ISO 9001 og 14001 sertifikat.

Saltex er en FIFA anbefalt produsent. Dette innebærer at vi er underlagt FIFA sitt kvalitetssystem. Dette er en ekstra sikkerhet for kvalitet og garanti ovenfor byggherren. I tillegg jobber vi med full garanti fra moderselskapet i Finland. Dette betyr at vi skiller oss fra mange av våre konkurrenter i markedet. Saltex Finland har AAA rating i forhold til økonomi.

Saltex har sentral godkjenning og er registrert i Startbank (Bygg- og anleggsnæringens leverandørregister) som en foretrukket leverandør. Vi har stor kompetanse og 24 års erfaring med kunstgressbaner i Norge.

Saltex AS

Kontoradresse: Storgata 5, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 47, 3521 Jevnaker

Tlf. 61314030

E-post: post@saltex.no

Hjemmeside: www.saltex.no

En nettside fra Fjellvann